Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technologie přípravy pokrmů 4

Technologie přípravy pokrmů 4

145  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor:
Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA
ISBN: 80-7168-788-X
Rok vydání: 2001
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96
Zařazení: kuchařské recepty učebnice středních škol masitá jídla
Další knihy z edice Učebnice