Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Angličtina v gastronomii

Angličtina v gastronomii

274  Kč 275 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Příručka odborných výrazů a textů je určena studentům středních a vyšších hotelových škol, SOU a všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty.
Autor:
Nakladatel: INFORMATORIUM, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-86073-94-1
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144
Zařazení: angličtina učebnice středních škol gastronomie odborné texty
Mohlo by se vám také líbit..