Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Doteky zla

Doteky zla
10 %

224  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V této unikátní knize literatury faktu je do všech podivuhodných a někdy až živočišných podrobností popsáno devět skutečných kriminálních příběhů. Odehrály se v časovém řazení od 6O.let do skoro až současna a v obou pólech vypjatých mužsko-ženských vztahů. Jsou to vskutku osudy žen-obětí i žen-vražedkyň. Příběhy manželek, které vlastní rukou odstraňují své životní druhy, nebo si na to najímají milence. Příběhy mužů, jimž zabíjení přináší patologické ukojení, a jiných, z nichž se stávají vrazi jen skoro až neskutečnou shodou náhod. V této unikátní knize literatury faktu je do všech podivuhodných a někdy až živočišných podrobností popsáno devět skutečných kriminálních příběhů. Odehrály se v časovém řazení od 6O.let do skoro až současna a v obou pólech vypjatých mužsko-ženských vztahů. Jsou to vskutku osudy žen-obětí i žen-vražedkyň. Příběhy manželek, které vlastní rukou odstraňují své životní druhy, nebo si na to najímají milence. Příběhy mužů, jimž zabíjení přináší patologické ukojení, a jiných, z nichž se stávají vrazi jen skoro až neskutečnou shodou náhod.
Autor:
Nakladatel: MarieTum
ISBN: 978-80-903774-6-2
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 292
Zařazení: literatura faktu české příběhy kriminální případy kriminální příběhy pachatelky trestných činů ženy jako oběti trestných činů
Mohlo by se vám také líbit..