Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Klíč k Šalomounovu klíči

Klíč k Šalomounovu klíči
9 %

255  Kč 279 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Klíč k Šalomounovu klíči se zabývá legendární postavou krále Šalomouna z historického i esoterního pohledu, přičemž důkladně zkoumá historii řádu templářů a nabízí překvapivé odhalení jejich tajemství. V obřadech zednářů nachází důkazy o možném spojení templářů se zednáři (autor sám je významným členem Cechu). Součástí je i zasvěcený pohled na biblické příběhy Starého zákona, zkoumání jejich historické věrnosti, jakož i seznámení s vnitřními rozpory v církvi v prvních stoletích n. l. V části Šalomounova magie odhaluje a vysvětluje sedm Šalomounových tajemství a v příloze nabízí výňatky ze spisu Clavicula Solomonis Regis (Klíčky krále Šalomouna), uvádějícího některé magické symboly, rekvizity a formule, včetně popisu všech 72 pečetí. Nejedná se o spekulace ve stylu Dana Browna, ale o odbornou práci, která se přesto čte jako napínavý román. Je to jednoduchá, jasná a metodická studie poznání a nezávislého myšlení, která vede čtenáře krok za krokem k pochopení principů magie, ale i k poznání sebe sama.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 80-204-1557-2
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 208
Zařazení: panovníci křesťanství biblické postavy okultismus pojednání svobodné zednářství templáři magické rituály 10. stol. př. Kr.
Mohlo by se vám také líbit..