Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Příběhy mužů

Příběhy mužů
27 %

156  Kč 215 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
PŘÍBĚHY MUŽŮ spisovatelky VĚRY NOSKOVÉ je kniha složená z vyprávění těžce zkoušených mužů, rozvíjejí tak jedno z témat její předchozí knihy CHRAŃME MUŽE. Jeden z vypravěčů pokládá ženám řečnickou otázku, na níž si sám po trpkých zkušenostech umí odpovědět: Co všechno se dá normálnímu chlapovi udělat, když si ho zprotivíte nebo máte chuť žít s někým jiným? Připravíte ho o děti, infikujete je nenávistí k němu, seberete mu domov, připravíte jeho firmu o prosperitu, nehorázně lžete policii, aby ho odvezli v poutech, má dům a splácí hypotéku, ale nesmí v něm bydlet, odporně o něm mluvíte na veřejnosti, obviníte ho, že sexuálně zneužíval vaše děti a vás že běžně znásilňoval. A osoba, která se dopustí tolika zla, lží a podvodů, smí, na rozdíl od otce, vychovávat jeho děti, a je litována a chráněna. PŘÍBĚHY MUŽŮ nebyly sepsány se záměrem, aby vzbuzovaly především soucit k sužovaným mužům – otcům a odpor k jejich bývalým partnerkám. Vyprávějí také o tom, co se může stát, když se muž chová jistým způsobem, jaké reakce a pohromy může očekávat. Mimoděk radí, na co si dávat pozor. Provokují k přemýšlení nad lidskými povahami, líčí jednání institucí, které rozhodují o našich životech. Autorka na příbězích, které jí vyprávěli muži ilustruje problém, který má naše společnost, ale příliš ho nevnímá.
Autor:
Nakladatel: Věra Nosková
ISBN: 978-80-87373-32-3
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 200
Zařazení: literatura faktu příběhy muži muži a ženy rodiče a děti děti rozvedených rodičů partnerské rozchody problémové rodiny
Mohlo by se vám také líbit..