Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
190 Kč 199 Kč
Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte. Pokud dokonale pochopíte fyziologické procesy spojené s konzumací potravy, dokážete si sestavit vlastní jídelníček a udržíte si také kontrolu nad hodnotami svého krevního cukru. Naše recepty jsou uzpůsobené pro každodenní vaření a umožňují podávat jídlo už po 30 minutách práce v kuchyni. V začátcích vám pomůže detailní jídelníček na celý týden. Zdravě jíst je prostě požitek! Užijte si recepty na každý den: Více než 90 různorodých receptů: Každodenní vyvážené stravování je vlastně velice jednoduché. Základní informace ve srozumitelném úvodu: Monosacharidy, disacharidy, GI, glykemická zátěž, výměnné a chlebové jednotky. Praktické tipy: Odpovědi na nejčastěji kladené otázky o diabetu mellitu II. typu.
| Autor: | Doris Fritzsche; Erika Casparek-Türkkanová |
| Nakladatel: | Jan Vašut s.r.o. |
| ISBN: | 978-80-7236-698-9 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 128 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • dietní jídla • rychlá jídla • dietoterapie • diabetes mellitus |
-
STÉVIE místo cukru - 365 receptů s po...
Alena Doležalová
-
Zhubněte jednou provždy 1
Antónia Mačingová
-
Zakrslý králík
-
Patchwork a quilting
Charlotte Kelschenbach
-
Sušenky pro psy
Jeff Simpson
-
Co nám říká pes?
Katharina Schlegl-Kofler
-
Háčkované šátky
Hoffmeister Karoline
-
Vaříme pro vegetariány
Zunner, Marianne
-
Elba
Eleonore Tomek
-
Saláty
Martin Kintrup
-
Andulka
Immanuel Birmelin
-
Florida
Heike Wagner
-
Srí Lanka
Homburg, Elke
-
Křížovky Naše hrady
-
Merian Gran Canaria
Schulze, Dieter
-
Florencie
Dörrzapf, Anke
