Technologie čokolády a cukrovinek (2. přepracované a aktualizované vydání)
9
%
505 Kč 558 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Jana Čopíková |
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7592-077-5 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 130 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.
-
Robot 100
Kolektiv
-
Chemická dobrodružství Emči a Míny
Hana Doskočilová
-
Chemická dobrodružství IV
Hana Doskočilová
-
Písanka organické chemie
Cibulka, Radek
-
Toxikologe
Igor Linhart
-
Tenzidy
Jan Šmidrkal
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Organická chemie I
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Hydrochemie
Pavel Pitter
-
Farmakochemie
František Hampl
-
Jak prezentovat odborné výsledky
Eva Juláková
-
Anorganické názvosloví v kostce
David Sedmidubský
-
Aplikovaná reakční kinetika
Bohumil Bernauer