Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pátek 10.05
PPL Pátek 10.05
Osobní odběr Pondělí 13.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Neosobní život

Neosobní život
31 %

198  Kč 287 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Zajímají vás odpovědi na otázky týkající se tajemství lidského Bytí? Pátrali jste ve světových náboženstvích a systémech, duchovních kurzech a seminářích, u mistrů a učitelů různých tradic? Vyzkoušeli jste mnohé, ale pravdu, celistvost, trvalé zdraví, vnitřní klid a lásku stále hledáte? Možná postrádáte základní opěrný bod, střed mandaly – Boha v sobě a spojení s Ním, Universum, Vesmír, Transcendentno, Lásku… to vše vetknuté do každodenního všedního prožívání.\nPo úspěšných knihách Od počátku k prvopočátku (knižní rozhovor s Jiřím Ledvinkou), Cesta k zázrakům (čerpající z Kurzu zázraků) a bestselleru Proměna W. W. Dyera přinášíme perlu duchovní literatury: NEOSOBNÍ ŽIVOT. Kniha vznikla vnitřním diktátem Josepha Bennera a jejím prostřednictvím ke čtenáři hovoří Bůh, Otec, Zdroj, Vyšší já… Spojuje nás tak s jádrem našeho Bytí a navádí nás na cestu k sobě, k Bohu, domů.

\n
\n

„K tobě, který čteš tyto řádky, k tobě hovořím.\nK tobě, který dlouhá léta hledáš, běháš od jednoho\nk druhému a dychtivě se dožaduješ Pravdy, Štěstí,\nSvobody a Boha v knihách a učeních, filozofiích\na náboženstvích;\nK tobě, jehož Duše je unavená, vyčerpaná a bez naděje;\nK tobě, který jsi už několikrát zakusil záblesk „Pravdy“,\nabys nakonec zjistil, že pokaždé, když ses ho snažil\nnásledovat a dosáhnout, zmizel a byl pouhou fatou\nmorganou na poušti;\nBUĎ TICHÝ A POZNEJ, ŽE JÁ JSEM BŮH.“

Autor:
Nakladatel: ibalance
ISBN: 978-80-905289-4-9
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Mohlo by se vám také líbit..