Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Král panna

Král panna
21 %

355  Kč 448 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna, syn Ivánek, osudová žena.
Robert Bly, který se proslavil knihou na podobné téma Železný Jan, přizval ke spolupráci jungiánskou psychiatričku Marion Woodmanovou, Vznikly tak dvě interpretace této pohádky mužská a ženská, které doplňuje jejich společný rozhovor nad knihou. Tak se stalo, že k hlasu a stylu básníka a znalce mytologie přibyl hlas praktikující psychoterapeutky. Kniha Král panna nestaví na žádném válečném stavu mezi pohlavími, ale nabízí čtenářům odlišně pohledy na věc. V době, kdy se stupňuje snaha celého světa dojít především materiálního blahobytu, rozvíjet kult krásy a věčného mládí, připomíná tato kniha i temné kouty, podsvětí, rozpolcená srdce, ošklivost, stáří a smrt, které musíme přijmout jako nedílné součástí života, má-li být vyrovnaný.
Autor:
Nakladatel: Alpha book
ISBN: 9788087529652
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 360
Mohlo by se vám také líbit..