Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

(z)matky zmätky (slovensky)

(z)matky zmätky
21 %

296  Kč 375 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

{z}matky zmätky sú básne pre mamy, ktoré veľmi trefne a s humorom vykresľujú čím si mamy prechádzajú a čo zažívajú od tehotenstva po prvý deň v škôlke. Kniha je venovaná všetkým super obyčajným mamám, ktoré sú úžasné, len o tom niekedy nevedia.

\n

Ak táto kniha zlepší náladu čo i len jednej mame; ak si niektorá z mám vďaka nej uvedomí, že sme na tom s materskou nedokonalosťou a zmätkami rovnako misia bude úspešne splnená, autorka Soňa.

\n

Ukážka:

\n

Ideály

\n

Slobodná a bezdetná stávali ti dupkom vlasy,keď v obchode matka vedľas deckom vlastným zas zápasí.Hádže sa jej ako ryba,výchova tu zjavne chýba.

\n

Dnes už tušíš, že chce spať,a ľutuješ chúďa maťpre pohľady pobúrené,lebo všetci lepšie viemevychovávať cudzie detia expresne súkať vety:Niekto je tu rozmaznaný.Prečo? Spýtajte sa mamy.

\n

Pred pôrodom: Ach, môj bože!Čo ho doma derú z kože?!Hučí ako malý makak!Dnes už vieš, má asi záchvat.Spratali mu plastelínu,čo sa veľmi nepáči mu.

\n

,,Môj potomok už v dvoch rokoch,keď poprosím, aby zmĺkol,bude tíško ako sochaa ja budem matka roka.,,Teraz stále volá: Mamiiii!Nech už naspäť hračku dá mi!

\n

Ideálom už len mávam!Odchádzajú, to sa stáva.

\n
Autor:
Nakladatel: Zum Zum production
ISBN: 978-80-89896-13-4
Rok vydání: 2022
Jazyk : SLK
Vazba: Měkká
Počet stran: 104
Mohlo by se vám také líbit..