Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Modlitba pro začátečníky

Modlitba pro začátečníky
23 %

100  Kč 129 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
O modlitbě už bylo napsáno mnoho knih, ale zdá se, že většina z nich je adresována čtenářům, kteří jsou v ní pokročilí. A když už se najde knížka pro začátečníky, pak obvykle postrádá hloubku, aby mohla člověku skutečně pomoci prohloubit život modlitby.
Peter Kreeft je v USA uznávaný napříč celým křesťanským spektrem pro širokou škálu děl z oblasti spirituality a filozofie. V krátkých, přímočarých a nesentimentálních kapitolkách knihy se dotýká všech klíčových oblastí nutných k pěstování modlitby, tohoto důvěrného způsobu komunikace se Stvořitelem. Nabízí jednoduché, ale účinné rady i konkrétní kroky k budování života modlitby. Vychází při tom z moudrosti světců i velkých duchovních osobností, zvláště z dílka Praxe přítomnosti Boží, které obsahuje spisy francouzského karmelitána bratra Vavřince od Vzkříšení (1611–1691). Vavřinec věřil, že sjednocení s Bohem není výsadou nějaké náboženské smetánky, ale že patří ke křesťanskému životu. Vybízí proto k aktivnímu uvědomování si Boží přítomnosti. Čím víc si dovolíme být v Boží přítomnosti, tím víc se toho může v našem životě změnit, tím víc bude naše srdce kotvit v Bohu.
Autor:
Nakladatel: Karmelitánské nakladatelství
ISBN: 9788071957386
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Mohlo by se vám také líbit..