Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hlásej slovo - Roční cyklus C

Hlásej slovo - Roční cyklus C
29 %

141  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor předkládá ve svých homiliích zamyšlení nad nedělními biblickými texty. Výklady zachycují základní témata jednotlivých čtení z nedělí a slavností celého roku a uvádějí je do souvislosti s duchovním i společenským životem křesťanů. Evangelizační zkušenosti autora i srozumitelné vyjadřování spolu s teologickou erudicí činí z této knihy vynikající pomůcku pro ty, kdo působí v pastoraci, i pro široký okruh účastníků bohoslužeb.
„Dnes se naplnilo toto Písmo, které jste právě slyšeli“ (Lk 4,21). Stručné kázání, které pronesl Ježíš v nazaretské synagoze na počátku svého veřejného působení, je modelem každého komentáře biblických textů během liturgického slavení. Slovo Písma je totiž vždy určeno pro dnešek a pro nás, chce promlouvat ke shromáždění svolanému Pánem na určitém místě a v určitou dobu. Právě pro nás se naplňují Písma. V církvi máme předávat Ježíšův život, ne naše ubohá lidská slova. Kristus se nesmí nikdy stát jen předmětem našich teorií a projekcí, dílem naší mysli. Chce být přítomný ve své církvi i skrze hlásané slovo.

>Enzo Bianchi (* 1943) je zakladatelem a převorem mnišské komunity Bose, která vznikla v severní Itálii záhy po II. vatikánském koncilu. Komunita je vyhledávaným místem pro exercicie a biblické kurzy, je činná i vydavatelsky a na poli ekumenického dialogu, zvláště s východními církvemi. Enzo Bianchi je uznávaným exercitátorem a autorem duchovní literatury nejen v Itálii, ale i v celé Evropě. V Karmelitánském nakladatelství mu vyšly úspěšné tituly: Modlit se Boží slovo (2007), Klíčové pojmy křesťanské spirituality (2009) a Kněžím: Slovo a liturgie (2012).
Autor:
Nakladatel: Karmelitánské nakladatelství
ISBN: 9788071955306
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Mohlo by se vám také líbit..