Výroba potravin a nutriční hodnota
17
%
394 Kč 472 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Autor: | Marcela Sluková |
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-947-1 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 168 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Aplikovaná reakční kinetika
Bohumil Bernauer
-
Názvosloví anorganické chemie podle I...
Connelly, Neil
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.
-
Robot 100
Kolektiv
-
Chemická dobrodružství Emči a Míny
Hana Doskočilová
-
Chemická dobrodružství IV
Hana Doskočilová
-
Písanka organické chemie
Cibulka, Radek
-
Toxikologe
Igor Linhart
-
Tenzidy
Jan Šmidrkal
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Organická chemie I
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Hydrochemie
Pavel Pitter
-
Farmakochemie
František Hampl
-
Jak prezentovat odborné výsledky
Eva Juláková