Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Výroba potravin a nutriční hodnota

Výroba potravin a nutriční hodnota
17 %

394  Kč 472 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Autor:
Nakladatel: VŠCHT Praha
ISBN: 978-80-7080-947-1
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 168
Mohlo by se vám také líbit..