Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.06
PPL Středa 03.06
Osobní odběr Čtvrtek 04.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Výroba potravin a nutriční hodnota

Výroba potravin a nutriční hodnota
30 %

302  Kč 430 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Autor:
Nakladatel: VŠCHT Praha
ISBN: 978-80-7080-947-1
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 168
Mohlo by se vám také líbit..