Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úzkostný pacient

Úzkostný pacient
30 %

211  Kč 300 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Pocity úzkosti a strachu nás doprovázejí celým životem, někdy však mohou nabýt podoby nemoci. Chorobné úzkostné stavy se vyskytují v populaci mnohem častěji, než lékaři předpokládají. Nejenže zhoršují kvalitu života nemocných, ale nepříznivě ovlivňují i průběh ostatních chorob a celkový zdravotní stav. Jejich terapie není proto otázkou etickou, ale kategorickým imperativem správné terapie. Úzkost není projevem nedostatku vůle či jiné morální slabosti, chorobná úzkost je nemoc jako každá jiná. Jejími příčinami mohou být nejrůznější rizikové faktory, počínaje genetickými, přes nepříznivé vlivy během vývoje, závažné životní události až po diskrétní poruchy »mozkové chemie«.

Jeden z našich předních odborníků-psychiatrů v této knížce předkládá své zkušenosti z praxe, uvádí, s jakými příznaky přicházejí úzkostní pacienti nejčastěji k praktickému lékaři, jak lze rozpoznat poruchy hypochondrické, fobii, úzkostnou poruchu, depresi, obsedantně kompulzivní a panické poruchy.

Tato publikace je primárně určena lékařům, je však napsána takovým stylem, jakým lze tento problém přiblížit i pacientům. Měla by přispět ke vzájemnému porozumění mezi těmi, kteří trpí úzkostí a kteří hledají pomoc v medicínském rámci, a mezi těmi, kteří by jim tuto pomoc chtěli poskytnout. Nemá být ani učebnicí, ani »populárkou«, ale mostem mezi těmi, kteří pomoc hledají, a těmi, kteří ji nabízejí.
Autor:
Nakladatel: Galén
ISBN: 9788074924750
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 236
Mohlo by se vám také líbit..