Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Milionová kariéra

Milionová kariéra
7 %

376  Kč 405 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

V produktivním věku, ve fázi po studiu a před odchodem do důchodu strávíme přibližně 40 let v práci. Kariéra je tak významnou součástí naší životní dráhy, bez ohledu na to, zda jsme zaměstnanci, nebo podnikáme. V průběhu pracovního života zhodnocujeme vlastní potenciál, získáváme zkušenosti, zažíváme úspěchy i pády, měníme pozice, profese i obory, stag¬nujeme, hledáme nové výzvy a sníme, jaké by to bylo dělat něco jiného. Ideálně chceme zbohatnout snadno a bez práce.

\n

Tato kniha má ambice stát se vaším praktickým průvodcem, motivátorem i rádcem ve vaší kariéře. Je to unikátní koncentrace všech důležitých a praktických informací, osobních poznatků, zážitků a tipů ze světa korporací a podnikání, jejichž znalost vám pomůže tyto světy pochopit, využít a rozhodnout se, která profesní cesta je pro vás ta pravá. Získáte praktická doporučení na to, jak myslet a využít vlastní potenciál, jak dosáhnout vysněných cílů a jakých chyb či slepých uliček se na vlastní cestě za Milionovou kariérou vyvarovat.

\n

Co se dozvíte

\n

Dostanete odpovědi přesně na ty zásadní otázky, které si během své profesní dráhy kladete:

\n

Je lepší být zaměstnancem, podnikatelem, freelancerem či startupistou? \nJak si vybudovat kariéru jako zaměstnanec a zbohatnout v korporaci?\nJak fungovat v multikulturním prostředí a využívat outsourcing?\nPro které firmy se vyplatí pracovat?\nJak prožít a využít kariérní přestávku career break pro další úspěch?\nJaká úskalí vás potkají při podnikání na volné noze? \nJak založit startup a na co pozor při budování podnikání na internetu?\nJak nejrychleji zbohatnete na Milionovém nápadu?\nJak to dělají úspěšní influenceři?\nJak nastavit své myšlení na úspěch a využít svůj potenciál k dosažení vytyčených cílů?\nJak neztrácet čas a jít za svými sny a spokojeností tou nejkratší cestou?

\n

Kniha je určena každému, kdo chce uspět v tom, co dělá, a také každému, kdo zvažuje profesní změnu nebo zažívá kariérní přestávku zaměstnancům, podnikatelům, digitálním nomádům, influencerům, startupistům, sportovcům, umělcům, ale i firmám, managementu a recruiterům.

Autor:
Nakladatel: MBG
ISBN: 978-80-270-8633-7
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 312