Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Místní daně

Místní daně
12 %

246  Kč 280 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace je zaměřena na problematiku místních daní – multioborové téma vyžadující kombinaci poznatků z oblasti ekonomie, ze sociologie, do jisté míry i z psychologie, z politologie a nikoliv v poslední řadě z právní vědy. Je určena veřejnosti i studentům. V publikaci jsou analyzovány místní poplatky, místní daně, nevyjímaje daně z nemovitostí a také je řešena oblast fiskální decentralizace. Autor analyzuje konstrukční pravky, hodnotí fiskální funkce poplatků a daní a také navrhuje alternativní možnosti řešení současného systému místních poplatků a místních daní.

Úryvek z recenze:
„Celkově považuji publikaci za velmi zdařilou a splňující přísná kritéria na vědeckou publikaci právního směru. Nejedná se o pouhé popisné dílo, ale o vědecky zpracovanou monografii, jejíž přečtení lze jen doporučit, a to nejenom odborníkům v dané oblasti. Autor totiž dokázal odbornou materii podat tak, aby byla na jednu stranu dostatečně vědecká, ale na druhou stranu čtivá a použitelná i pro ty, kteří nejsou odborníky v dané oblasti."

Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7357-932-6
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 244
Zařazení: monografie daně místní finance místní poplatky daň z nemovitostí
Mohlo by se vám také líbit..