Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 30.05
PPL Čtvrtek 30.05
Osobní odběr Pátek 31.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Manažerské dovednosti jak ovlivňovat druhé

Manažerské dovednosti jak ovlivňovat druhé
Sleva až 70% u třetiny knih
Metoda NLP (neuro linguistic programming) patří již řadu let v obchodním a manažerském světě mezi uznávané dovednosti. Proč? Umožní vám mimo jiné rychle a 'kvalitně' vaši protější stranu - ať již jde o obchodní partnery nebo spolupracovníky - přesvědčit a ztotožnit je s myšlenkou, kterou jim předáváte. Jak na to? Kniha Jak ovlivnit druhé vám pomůže vybudovat a rozvinout ty základní dovednosti, které právě k této činnosti potřebujete. Naučíte se jak co nejlépe definovat, o co vám jde, a jak tyto informace předávat dál, jak pracovat s emocemi, a to vlastními i vašich obchodních protějšků, jak to dělat, aby fakta dávala smysl a směr, jak se vyhnout odporu a přesto dosáhnout svého, jak využívat tzv. preferenčních způsobů myšlení. Dozvíte se i řadu rad a tipů, které můžete využít konkrétně při poradách, prodeji, obchodních jednáních, prezentacích ad. Filozofie NLP změní i vás samé, pomůže vám zefektivnit vaše komunikační schopnosti a dovednosti, koncentrovat je a napřít do toho pravého bodu a rychle se tak dostat k potřebnému cíli.
Autor:
Nakladatel: Computer Press
ISBN: 978-80-7226-380-6
Rok vydání: 2001
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 120
Zařazení: populárně-naučné publikace interpersonální komunikace psychologie řízení nonverbální komunikace obchodní jednání neurolingvistické programování
Mohlo by se vám také líbit..