Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kouzlo v minutě II

Kouzlo v minutě II

78  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kouzelnické rekvizity, se kterými ohromíte a pobavíte kamarády, rodiče a třeba i učitele ve škole. Každý sáček obsahuje 1 kouzelnický trik a návod k jeho provedení. Triky z Vás udělají iluzionistu během chvilky. Triky jsou snadné k provedení, ale složité k odhalení. Kouzlo v minutě! Vhodné pro děti od 6 let, ale zabaví se s nimi i dospělí. Skvělý nápad na dárek pro spolužáka, kolegu v práci nebo jen tak pro radost.
Zábavná magie Mac Kinga
Úspěšný kouzelník Mac King Vám v animované podobě předvede spolu s asistentem opičákem Lewisem různá kouzla v minutě. V několika krocích, znázorněných na ilustovaném návodu přibaleném ke každému kouzlu, úspěšně předvede trik každému začínajícímu mágovi. Tyto kouzla se můžete naučit v minutě a výborně se u nich pobaví kouzelník i divák. Na zadní straně je ještě bonusový trik, k jehož předvedení není potřeba zvláštní výbavení, zcela postačí běžné věci, které najdeme jistě všichni doma.
Nakladatel: Mikro Trading a.s.
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Druh: Hračka
Vazba: Hračka
Mohlo by se vám také líbit..