Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 29.05
PPL Středa 29.05
Osobní odběr Čtvrtek 30.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Stavebnice Korbo 90 Hydro

Stavebnice Korbo 90 Hydro
20 %

642  Kč 799 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Korbo 90 Hydro je základní stavebnice se čtyřmi zelenými podstavci. Dítě může vytvářet své vlastní, pohyblivé struktury nebo postavit cokoliv z přiloženého návodu. Souprava je inspirována pohybem vody a obsahuje návrhy reálných předmětů spojených s vodou jako rybářský prut s navijákem, mixér nebo vodní mlýn. Proud vody pak slouží jako pohon pro roztočení celé soustavy prvků pohybujících se díky principu ozubených kol. Samozřejmě lze pro roztočení použít i kličky, které jsou součástí balení.

Stavebnice Korbo jsou určené pro menší děti, od 3 - 4 let. Všechny dílky jsou plastové. Základním prvkem jsou ozubená kolečka o průměru 6 cm (tedy dost velké pro malé dětské ručičky). Díky nim každý postavený model můžete rozpohybovat všemi směry. Ozubená kolečka se lehce a intuitivně vkládají do konstrukce z dalších dílků - různých spojek. Výhodou stavebnic Korbo je rychlé a snadné vytváření velkých pohyblivých staveb.

Nakladatel: Brück AM spol. s r.o.
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..