Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jezdec

Jezdec
26 %

294  Kč 399 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Sympaticky bizarní krimi román z krásného prostředí poloostrova Falsterbo.

\n

Koňská show ve Falsterbu je nejvýznamnější událostí švédského jezdectví a jedna z nejprestižnějších drezurních a parkurových akcí na světě. Jarní vítr si pohrává s vlajkami, obloha je jasná a tribuny k prasknutí plné. Ve vzduchu je cítit triumf. Ke starostově neskrývané radosti se dva ze špičkových jezdců ucházejí o poslední volné místo v olympijském týmu.

\n

Předpokládaný vítěz Leopold Gyllenstierna vjíždí do arény a mává jásajícímu publiku, ale hned za třetí překážkou padá mrtvý k zemi. Když se prokáže, že se nejednalo o přirozenou smrt, policisté Skanöru se s radostí (i bez ní) vrhnou na vyšetřování. Když ale hned vzápětí následuje druhá vražda, pracovití strážci zákona začnou zoufale vyhlížet dovolenou.

\n

Zatímco se policisté potýkají s případem, na Egonův život padne stín v podobě jeho úhlavní protivnice Elisabeth, která si pozvala svou starou lásku Françoise z Paříže. Poklidný život v ulici Kärleksstigen je ten tam. Egon začne francouzského snoba podvědomě nesnášet, a cítí se osamělejší než kdy předtím.

\n

Koňák je třetí samostatný díl pohodové krimi série Vraždy ve Falsterbo, charakteristické svým úsměvným vyšetřováním vražd a idylkou malého města. Znovu se shledáváme s policisty Martenem a Lisou, přepracovaným prokurátorem Fredrikem, jeho temperamentním čtyřiaosmdesátiletým strýcem Egonem, a samozřejmě i se zbytkem různorodé party, kterou známe z Plážové chatky a Pozorovatele ptáků.

Autor:
Nakladatel: OMEGA
ISBN: 978-80-7390-868-3
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 410
Mohlo by se vám také líbit..