Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Falešné obvinění

Falešné obvinění
22 %

272  Kč 349 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Michael-Grace neboli MG Martinová od dětství miluje komiksy, sci-fi filmy, seriály a všechno, co má spojitost s popkulturou. Žije v Los Angeles, kde si splnila svůj sen stát se spisovatelkou komiksů, a ve volném čase se věnuje dalšímu velkému koníčku: navrhuje a šije úchvatné kostýmy pro svého nejlepšího kamaráda Lawrence, jinak úspěšnou drag queen v populárních travesti show.

\n

V milostném životě se jí příliš nedaří, protože málokterý partner se dokáže vyrovnat s její „ujetostí“ a MG sama všechny považuje za nudné mudly.

\n

Její život však náhle změní náhodné setkání s velice hezkým detektivem z protidrogového oddělení, který právě vyšetřuje jeden ze svých případů a čekání ve frontě na kávu si krátí prohlížením fotografie místa činu v mobilu. MG, která mu nahlíží přes rameno, neuniknou spojitosti s dávným příběhem z jejího oblíbeného komiksu. Detektiv hledá jakákoli vodítka k rozluštění případu a požádá ji o pomoc jakožto odbornici v tomto žánru.

Autor:
Nakladatel: Vendeta
ISBN: 978-80-7642-540-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 328
Mohlo by se vám také líbit..