Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Poslední zkouška

Poslední zkouška
33 %

201  Kč 299 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Sebastian Bergman čelí dosud nejnebezpečnějšímu protivníkovi: nesmírně inteligentnímu sériovému vrahovi se zvláštním posláním. Kdo šlápne vedle jako první?

\n

Sebastian Bergman rozehraje hru s nevyzpytatelným sériovým vrahem, který touží vymýtit hloupost v povrchní společnosti.

\n

Hvězda televizní reality show je nalezena v opuštěné školní budově — s prostřelenou hlavou přivázaná k židli v koutě. Na sobě má špičatou čepici a na holých zádech připnutý test — soudě podle počtu chybných odpovědí oběť selhala v nejdůležitější zkoušce svého života. Záhy se ukáže, že jde o první ze série vražd zaměřených na mediálně známé osobnosti. Kriminální oddělení však hledá důkazy na místech činu marně. Klíčem se stanou komentáře na sociálních sítích a anonymní dopisy zaslané do redakcí novin. Je zřejmé, že jejich autor má o vraždách informace, které zná jenom policie — a vrah.

\n

Poslední zkouška je pátým dílem série o policejním psychologovi a sebestředném sukničkáři Sebastianu Bergmanovi. Romány mají úspěch po celém světě, prodalo se jich více než tři miliony výtisků. Práva na sérii byla prodána do čtyřiatřiceti zemí. Šestý díl vyjde ve Švédsku na podzim 2017.

Autor:
Nakladatel: HOST - vydavatelství, s.r.o.
ISBN: 978-80-275-0695-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 392
Mohlo by se vám také líbit..