Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Případ mrtvých filosofů

Případ mrtvých filosofů
14 %

120  Kč 140 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih

Na Michala Janka, nepříliš úspěšného akademika s nepříliš uspořádaným rodinným životem, se na jaře roku 1996 snad konečně usmálo štěstí. Docela dobře se zabydlel v prestižní, byť i poněkud nestandardní instituci jménem Škola pokročilých studií, chystal se podat habilitaci, připravoval do tisku svou první knihu, a navíc se v jeho okolí vynořila jistá poměrně zajímavá navrátivší se emigrantka. Jenže pak se něco zvrtlo, do děje vstoupil diabolus ex machina v podobě cizinky v bavoráku, Škola pokročilých studií si musela hledat nového ředitele a vůbec to nedopadlo podle Jankových představ…

Zanedlouho Michal Janko pochopí, že má mnohem větší starosti než osud vlastní habilitace. Kdo jiný než on mohl mít důvod zabít nastupujícího ředitele Školy? Co se našlo v krabicích s pozůstalostí po dávno mrtvém zakladateli jistého poněkud ezoterického filosofického směru? A jak s tím vším souvisí před lety ztracený rukopis, těmito nemnohými, kteří jej četli, považovaný za unikátní a průlomové dílo?

Autor:
Nakladatel: Kampe
ISBN: 978-80-7465-258-5
Rok vydání: eng-
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 146
Mohlo by se vám také líbit..