Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Slony nezabúdajú (slovensky)

Slony nezabúdajú
30 %

273  Kč 389 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Detektívku Slony nezabúdajú napísala Agatha Christie v roku 1972 ako posledný román, v ktorom vystupujú Hercule Poirot a autorka detektívnych románov Ariadne Oliverová. A práve pani Oliverová presvedčí slávneho detektíva, aby jej pomohol odhaliť pravdu o istom starom zločine.

\n

Brilantné... autorka nám prezrádza všetko, čo chceme vedieť, a napriek tomu tápeme až do samého konca.

\n The Times\n

Pred dvanástimi rokmi sa na útese neďaleko sídla Overcliffe našli telá muža a ženy - boli to generál Alistair Ravenscroft s manželkou Margaret. Obaja zomreli na strelné poranenia, ale kto zabil koho? Bola to dohoda manželov o samovražde? Zločin z vášne? Alebo nebodaj chladnokrvná vražda? Poirot sa pokúša rozlúsknuť túto záhadu na želanie Celie, krstnej dcéry svojej priateľky Ariadne Oliverovej. Celia je dcérou zastreleného manželského páru a chce sa po rokoch konečne dozvedieť pravdu o smrti svojich rodičov. Hercule Poirot si postupne utvára obraz o starom zločine iba na základe jednotlivých svedectiev a vyhlásení svedkov a čím hlbšie sa ponára do vyšetrovania, tým väčšmi sa utvrdzuje v tom, že ak chýbajú fyzické dôkazy, treba sa spoľahnúť na to, že „staré hriechy vrhajú dlhé tiene“.

\n

Prekladateľka: Lenka Cinková

\n
Autor:
Nakladatel: Slovenský Spisovateľ
ISBN: 978-80-220-2341-2
Rok vydání: 2021
Jazyk : SLK
Vazba: vázaná
Počet stran: 184
Mohlo by se vám také líbit..