Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Obchod s orgány

Obchod s orgány
31 %

248  Kč 359 Kč

Lehce poškozený kus

Sleva až 70% u třetiny knih
Mladá lékařka Abby DiMatteová pracuje druhým rokem jako rezidentka na chirurgickém oddělení nemocnice v Bayside. Ke studiu medicíny ji přivedla rodinná tragédie a nyní se zajímá především o transplantaci orgánů, zejména srdce. V Bayside Hospital je provádějí špičkoví chirurgové, kteří v talentované doktorce vidí příští posilu a nabídnou jí místo v transplantačním týmu.
Na zdravé srdce čeká několik smrtelně nemocných pacientů – je sice stanoven pořadník, ale tento vzácný transplantát má nakonec dostat ten, kdo za něj královsky zaplatí. Abby spolu s kolegyní z interny odhalí machinace s lidskými orgány a na vlastní pěst podniknou odvážný kousek: srdce připravené pro manželku vysoce postaveného boháče nechají transplantovat chudému sedmnáctiletému chlapci.
Po dlouhých a leckdy velmi nebezpečných pátráních se lékařky dovědí o hrůzných okolnostech, za nichž se opatřovala vhodná srdce pro bohaté Američany. Spojí se s policií a snaží se, aby se o celé aféře dozvěděla veřejnost. Avšak neujdou pozornosti těch, kteří toto zlo páchají.
Autor:
Nakladatel: Kalibr
ISBN: -7452
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..