Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

V sieti pavúka (slovensky)

V sieti pavúka
22 %

197  Kč 251 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

V jedno nádherné letné popoludnie zastavuje na krajnici auto. Staršieho pána zjavne trápi prostata. Je to už na nevydržanie. V neďalekom kroví narazí na mŕtvolu mladého muža.\nPolicajti začínajú vyšetrovanie. Na ich prekvapenie nachádzajú o niekoľko desiatok metrov ďalej ďalšie zohavené telo. Netrvá dlho a obetí začína pribúdať. Detektívi zisťujú pozoruhodnú vec. Aj napriek tomu, že k úmrtiam dochádza cielene alebo úplne náhodne, všetky spája niečo spoločné.

\n

Iba u jedinej obete je všetko inak. \nPrečo sa vymyká plánovanému vzorcu vrážd? Úmysel? Náhoda?\nV poradí siedmy detektívny román z pera Romana Horňáka.\nDetektívi z kriminálneho oddelenia čelia brutálnemu sadistovi, ktorému nie je nič sväté. S podobným prípadom sa vo svojej doterajšej profesionálnej kariére ešte nikdy nestretli. Brutalita, akou vrah likviduje svoje obete, prekračuje všetky hranice zdravého rozumu.

\n

Činy spáchané z chlipnosti sú ťažšie než tie, ktoré sú spôsobené v hneve.

\n Marcus Aurelius
Autor:
Nakladatel: Elist
ISBN: 978-80-8197-129-7
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 288
Mohlo by se vám také líbit..