Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Senzační odhalení

Senzační odhalení

120  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kdo byl skutečný Villiam Shakespeare? Geniální básník a dramatik,nebo mazaný podvodník a zručný plagiátor? Vražda v deptfordské hospodě připravila Anglii o jednoho z nejtalentovanějších a nejoblíbenějších básníků a dramatiků, Christophera Marlowa. Ale došlo k té vraždě vůbec? Nebo byla tolikrát popisovaná scéna předzvěstí utajené existence, sloužící vyšším zájmům? Čtrnáct dnů po Marlowově smrti uveřejňuje do té doby neznámý muž, živící se mimo jiné půjčováním divadelních kostýmů, prvotinu, která divadelní příznivce doslova strhne. Ač do té doby nenapsal ani řádku, následují v krátkém sledu další díla, podepisovaná několika jmény, v nichž se vždy objevuje slovo Shake. Tento muž se proslaví jako Viliam Shakespeare. Napínavá historická detektivka nás vtáhne do nebezpečného pátrání, které rozvíří hluboké a tajemné vody, dosud skrývající senzační odhalení. Hlavní hrdinové jsou, namísto bádání v literární historii, přinuceni bojovat o holý život. České vydání je světovou premiérou, protože v anglicky mluvících zemích nesměla vyjít.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Olympia, a.s.
ISBN: 978-80-7376-248-3
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 360
Zařazení: obrazové publikace jubilejní publikace sport vysoké školy sportovní organizace dějiny sportu Česká asociace univerzitního spo
Mohlo by se vám také líbit..