Dezerty
53 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-061-7 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Commedia dell'arte
Riha, Karl
-
Wilhelm Busch
Busch, Wilhelm
-
Legendäre Gastgeberinnen und ihre Feste
Lanfranconi, Claudia
-
Veni, vidi, vici, Das große Asterix L...
Goscinny, Rene
-
New York
Sasek, Miroslav
-
Schöne Frauen
Sagner, Karin
-
Das kleine Blumenbuch
Koch, Rudolf
-
Liebesgedichte
Hafis
-
Die Himmelsleiter
Mayerhofer, Bernd
-
Meer malen
Russell, Harriet
-
Die Erste
Sichtermann, Barbara
-
Heute ist ein guter Tag, weil . . .
Franckh, Pierre
-
THOVT – brány Atlantidy
Kerstin Simoné
-
THOVT – projekt lidstvo
Kerstin Simoné
-
Thovt na každý den
Kerstin Simoné
-
Smrt v Římě
Robert Katz