Pečeme zdravě
109 Kč 199 Kč
Správná oslava se neobjede bez dortu, který ale nemusí být tučný, chemický nebo přeslazený. Péct lze také zdravě. Ale bude to pak chutnat? Jak se dělá raw čokoládový dort? A jak můžeme nahradit cukr, lepek nebo smetanu?
V této kuchařce naleznete nejen mnoho zdravých receptů na sladkosti, nýbrž i odpověď na všechny vaše otázky o zdravém pečení.
Pro každého, kdo rád mlsá zodpovědně.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-255-1040-7 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
-
Milk and Honey
Kaur Rupi
-
Muž, který chtěl být šťastný
Laurent Gounelle
-
Člověk a jeho symboly
Carl Gustav Jung
-
Život naživo
Vladimír Kafka
-
Psychosomatická prvouka
Radkin Honzák
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Emoční inteligence
Daniel Goleman
-
Umělcova cesta
Julia Cameron
-
Digitální demence
Manfred Spitzer
-
Neradost
Karel Novotný
-
Debordelizace hlavy
Ivo Toman
-
Červená kniha Čtenářská edice
Carl Gustav Jung; Sonu Shamdasani; John Peck
-
RAW pro zdraví a krásu
Adamová Jitka
-
Česká raw food
Kolektiv Autorů
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll