Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 16.05
PPL Pátek 16.05
Osobní odběr Pondělí 19.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dieta při kardiovaskulárních onemocněních

Dieta při kardiovaskulárních onemocněních
Sleva až 70% u třetiny knih
Kardiovaskulární choroby jsou příčinou úmrtí u plných 54 % zemřelých, je tedy zjevné, že především pokrok v prevenci a léčbě srdečních chorob může přinést prodloužení průměrné délky života u nás. Nejčastější příčinou kardiovaskulární mortality je ischemická choroba srdeční, jež je způsobena koronární aterosklerózou. Hyperlipidémie (zejména zvýšená hladina cholesterolu) představuje jeden z hlavních faktorů v patogenezi aterosklerózy. Proto je dietní léčba kardiovaskulárních onemocnění zaměřena především na omezení tuků (hlavně živočišných tuků a nasycených mastných kyselin) a na zvýšení podílu nenasycených mastných kyselin a vlákniny v potravě. Publikace nabízí čtenáři vedle hlavních dietních zásad množství kvalitních receptů.
Nakladatel: Triton
ISBN: 80-7254-013-0
Rok vydání: 1999
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 80
Zařazení: kuchařské recepty dietní jídla dietoterapie kardiovaskulární nemoci
Mohlo by se vám také líbit..