Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Extrémní proměna

Extrémní proměna

105  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Chris a Heidi Powellovi, odborníci na proměny a pořadatelé televizní show Extrémní váhový úbytek, vám v této jejich první spoluautorské knize Extrémní proměna nabízejí svůj osvědčený návod na hubnutí a udržení váhy, který vám změní život.

21denní plán na hubnutí a zlepšení zdraví
Autoři nasbírali velké množství zkušeností jako moderátoři populárního amerického dokumentárního televizního zábavného pořadu o hubnutí Extrémní váhový úbytek. V této knize vám tak předkládají propracovaný detailní plán, jak můžete změnit své zdraví za pouhých 21 dní. Ať už chcete zhubnout po porodu, posledních 5 kg nebo desítky, tento program vám pomůže změnit život nastálo.

Zábavná, rychlá a zdravá cesta proměny
Chris a Heidi představují své tajemství pro úspěšné hubnutí pomocí diety a cvičení a detailně se zaměřují na to, jak docílit trvalé duševní změny k udržení váhy jednou provždy. S jejich pomocí čtenáři „uvidí“ skrytou cestu proměny; budou provázeni rychlým a zábavným cvičením; pochutnají si na spoustě receptů (snadných a zároveň chutných), naleznou zde tipy pro nákup potravin, přípravu pokrmů a mnohem víc! Už za pouhé tři týdny můžete dosáhnout extrémní proměny, budete-li se řídit kroky uvedenými v této knize.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7554-140-6
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 328
Mohlo by se vám také líbit..