Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Slovo a obraz na scéně

Slovo a obraz na scéně
14 %

103  Kč 120 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
České drama očima mladých divadelníků. V situaci, kdy se zdá, že současné české divadlo obecně podceňuje působivost slova, dokazují mladí režiséři, dramaturgyně a kritička, že alespoň část nastupující generace divadelních profesionálů vyhledává díla, kde se básnické kvality textu stávají základem scénické poezie i nedílnou součástí jevištního obrazu. Autoři přitom vycházejí z vlastní zkušenosti, když reflektují konkrétní práci na obou stranách divadelní rampy - z pohledu tvůrce i diváka. V inscenacích, o nichž píší, v jejich dramaturgicko-režijních i teoreticko-kritických analýzách a recenzích věnují pozornost jednotlivým dílům české dramatiky - od klasika 19. století J. K. Tyla přes hry Karla Čapka, Františka Langera až k Josefu Topolovi a současným autorkám Lence Lagronové a Magdaleně Frydrych Gregorové.
Autor:
Nakladatel: KANT
ISBN: 978-80-7437-034-2
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 224
Zařazení: 20.-21. stol. sborníky kolektivní monografie 19.-21. stol. české drama divadelní inscenace divadelní režie divadelní dramaturgie
Mohlo by se vám také líbit..