Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Etymologie X

Etymologie X
29 %

302  Kč 427 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie významného autora raného středověku, sevillského biskupa Isidora, zahrnující témata od svobodných umění přes antropologii a přírodovědu až po theologii. Obsahem desáté knihy De vocabulis je výkladový slovník latinských substantiv a adjektiv označujících především lidské vlastnosti a chování. Připravují H. Šedinová (úvodní studie o středověké etymologii) a L. Pultrová (překlad a poznámky). Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie významného autora raného středověku, sevillského biskupa Isidora, zahrnující témata od svobodných umění přes antropologii a přírodovědu až po theologii. Obsahem desáté knihy De vocabulis je výkladový slovník latinských substantiv a adjektiv označujících především lidské vlastnosti a chování. Připravují H. Šedinová (úvodní studie o středověké etymologii) a L. Pultrová (překlad a poznámky). Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie významného autora raného středověku, sevillského biskupa Isidora, zahrnující témata od svobodných umění přes antropologii a přírodovědu až po theologii. Obsahem desáté knihy De vocabulis je výkladový slovník latinských substantiv a adjektiv označujících především lidské vlastnosti a chování. Připravují H. Šedinová (úvodní studie o středověké etymologii) a L. Pultrová (překlad a poznámky).
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Viazaná
Počet stran: 353
Zařazení: encyklopedie studie dovednosti a znalosti historiografie společenské vědy přírodní vědy oborová terminologie etymologie dějiny vědy řemesla odborná literatura kultura kritická vydání
Mohlo by se vám také líbit..