Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bino Lékařský set v dřevěném kufříku

Bino Lékařský set v dřevěném kufříku
53 %

656  Kč 1 399 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Dřevěný lékařský kufřík pro malé lékaře. Ideální pro hraní, u kterých si děti skutečně dlouho vyhrají. Mohou tak prozkoumávat svět dospělých a užít si u toho spoustu zábavy. Děti kufr samy snadno otevřou, vyjmou z něj potřebné lékařské náčiní a po skončení hraní jej zase znovu složí. Rozsáhlé 16-ti dílné příslušenství je dobře zajištěno širokými gumovými poutky. Hravou formou tak trénují jazykové dovednosti, jemnou motoriku a podporují svou představivost. Dětská zábava tak napomáhá zmenšit strach a obavy z návštěvy lékaře.  Vhodné pro děti od 36 měsíců. Upozornění: Použití dětmi do 3 let pouze pod dohledem dospělé osoby.  Hlavní vlastnosti:

\n Rozsáhlé 16-ti dílné příslušenstvíDěti při hře trénují jemnou motoriku, podporují představivostNapomáhá zmenšit strach a obavy z návštěvy lékaře. \n BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny v České republice v Klatovech (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.
Nakladatel: Bino
ISBN: 4019359835313
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..