Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mixit - Vegan Drink Mixit - tmavá čokoláda (8 porcí) 400 g

Mixit - Vegan Drink Mixit - tmavá čokoláda (8 porcí) 400 g

152  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Je tu první rostlinná alternativa proteinových Mixit drinků, která vás překvapí jemnou krémovou konzistencí a lahodnou chutí tmavé čokolády. Více než rok jsme experimentovali s poměrem rostlinných složek, abychom se těšili na každý lok. :-) Zvítězila kombinace rýžového, hrachového a sojového proteinu - spojením tří rostlinných složek jsme získali pestřejší aminokyselinové spektrum a vyváženou chuť, kterou jsme podtrhli kvalitním kakaem. Každý nápoj, který připravíte z 50 g mixu, bude obsahovat 21 g kvalitních bílkovin a jen 2,6 g cukru!Vegan Mixit drink jsme osladili přírodními sladidly erytritol a březovým cukrem xylitolem. Pro jemné doslazení jsme použili také kokosový cukr. Jak na přípravu? Do 200 - 250 ml vody nasypte 4 vrchovaté polévkové lžíce nápoje a důkladně zamíchejte. Využít můžete náš originální Mixit shaker.

Složení: kakaový prášek, sójový proteinový izolát, erytritol, rýžový protein, hrachový proteinový izolát, kokosový cukr, xylitol. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu.

Autor:
Nakladatel: Mixit
ISBN: 8595685204581
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..