Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

50 chutí cheesecake (slovensky)

50 chutí cheesecake
35 %

244  Kč 376 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Do rúk sa vám práve dostala jedinečná kniha, ktorá v sebe skrýva recept na šťastie. Upečte si chvíľku plnú pestrých chutí, ktorú ako lekárka často predpisujem ako najúčinnejší liek na úsmev a spokojnosť.

\n

V knihe nájdete 50 overených, vynikajúcich receptov na jeden z najznámejších koláčov sveta. 50 sladkých, lákavých, šťavnatých, hriešnych receptov, s veľkou dávkou čokolády, karamelu, ovocia a iných chutí, ktoré sa vám rozplynú na jazyku a potešia vaše chuťové poháriky.

\n

Verím, že v nej nájdete (nejednu) srdcovku, ktorá poteší vás či vašich blízkych. A že ju zaprášite od múky, zacapkáte čokoládovými rukami, alebo na nej ostanú stopy po sladkom, sviežom ovocí. To vôbec nevadí.

\n

Dajte jej vlastný príbeh a vezmite ju do rúk vždy, keď zatúžite po niečom hriešne dobrom, overenom, no s malou obmenou vždy novom a jedinečnom. Pretože dobrému a kvalitnému kúsku cheesecaku sa skrátka nedá povedať nie.

\n
Autor:
Nakladatel: Mgr. Soňa Rebrová – BESTSELER
ISBN: 978-80-89821-99-0
Rok vydání: 2021
Jazyk : Slovenština
Vazba: pevná bez přebalu
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..