Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Táta

Táta
23 %

30  Kč 39 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Nostalgická komedie Táta je klidným příběhem o tom, jak dospět ačkoli už je člověk dospělý když přijde o někoho blízkého. V hlavní roli uvidíte Jacka Lemmona, který si za svůj výkon vysloužil nominaci na Zlatý Globus. Ve vedlejších rolí se objevili například Kevin Spacey nebo Ethan Hawke. Příběh získal také nominaci na Oscara, a to za masky. 

Dobře situovaný, stále zaneprázdnění a své práci oddaný manager Jake Tremont (Ted Danson) se v průběhu důležitého jednání dozví, že jeho matka Bette přežila srdeční příhodu. Je si vědom toho, že o jeho otce Johna (Jack Lemmon) se teď nemá kdo starat a že sám je bezmocný, protože dosud se vždy a ve všem spoléhal jen na svou manželku. Rozhodne se tedy, že z něj na stará kolena udělá samostatného muže. Učí ho vařit, prát, uklízet, ba dokonce s ním absolvuje i autoškolu. Když se jeho matka vrací z nemocnice, prožívá rodina chvíle štěstí. Netrvají však dlouho, protože brzy je to už samotný otec, který se dostává do nemocnice trpíce rakovinou. Jeho syn varoval lékaře, aby ho o této skutečnosti neiformovali, protože John měl už velmi dlouho velký strach z této nemoci. Oni však tuto žádost neuposlechli, což přispělo ke zhoršení jeho stavu. Syn ho tedy bere z nemocnice, aby se o něj mohl starat sám. Jejich vztah se postupně prohlubuje a nabírá takovou podobu, jakou nikdy předtím neměl. Nakonec až smrt jeho otce ho nutí zamyslet se nad jeho vztahem se svým adolescentních synem.