Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bod zvratu

Bod zvratu
23 %

30  Kč 39 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Film se zajímavým námětem z lékařského prostředí povedeně slučuje drama a sci-fi, což je kombinace žánrů, kterou jen tak nepotkáte a neuvidíte. Oblíbení herci Donald Sutherland nebo Jeff Goldblum Vám zpříjemní nejeden večer!

Doktor Thomas Vrain, špičkový chirurg kardiolog, se na konferenci seznámí s kolegou – biologem Aldo Gehringem, autorem funkčního modelu umělého srdce, který, jak on tvrdí, bude revolucí v oblasti transplantace. Vrain zajistí financování série experimentů a začne pracovat spolu s Gehringem. Jako první lidský objekt vidí Vrain Carol Severance, mladou pacientku se srdečním onemocněním. Nemocnice však jeho návrh zamítne. Ale stav Carol se zhoršuje a doktor Vrain urychluje operaci, aby jí zachránil život. Během zákroku, když už je nové srdce voperováno, se nepodaří obnovit jeho činnost. Doktor se v této kritické situaci rozhodne nahradit dárcovské srdce umělým.