Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta vzhůru Radek Jaroš ve filmu DVD

Cesta vzhůru Radek Jaroš ve filmu DVD
18 %

244  Kč 299 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Úspěšný film a dalších 110 minut bonusů vychází na DVD. Cesta vzhůru vypráví o umanutosti, o zdolávání vlastních a obecně lidských limitů, ale také o kompromisech a ceně, kterou mohou mimořádné osobní výkony stát. Radek Jaroš si jako první Čech a teprve patnáctý člověk na světě splnil horolezecký sen a zcela unikátně za přítomnosti kamery vystoupal na poslední z nejvyšších hor světa K2, která mu chyběla do tzv. Koruny Himálaje. Film se tak pro diváka stává mimořádnou příležitostí absolvovat společně s Radkem a jeho horolezeckými přáteli Miskou a Trávou strastiplnou cestu na osmitisícový vrchol a příležitostí stát se na malou chvíli doslova součástí expedice na K2. DVD kromě úspěsného dokumentu obsahuje i řadu bonusů a nezveřejněných videí. Diváci se mohou těšit na seriál MISE K2 vysílaný přímo ze základního tábora, na vůbec první komentář Radka Jaroše, k výstupu na K2, bonusy režiséra, fotogalerii a další bonusy v celkové délce 110 minut. DVD nabízí celistvý obrázek z úspěšné Expedice K2 2014. V Bonusech režiséra se diváci dovědí další dosud nezveřejněné informace, zkušenosti a názory Radka Jaroše a dalších členů expedice.

„TOČILI JSME NA KRÁSNÝCH MÍSTECH, KDE VĚTŠINA LIDÍ BOJUJE O ŽIVOT JEN DÍKY TOMU, ŽE JE TAM JEN TŘETINA KYSLÍKU. DIVÁKY ČEKAJÍ KRÁSNÉ ZÁBĚRY Z MÍST, KAM SE DOSTANE JEN NĚKOLIK DESÍTEK LIDÍ Z NAŠÍ PLANETY.“ — RADEK JAROŠ

Autor:
Nakladatel: Verbascum, s. r. o.
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..