Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 17.09
PPL Středa 17.09
Osobní odběr Čtvrtek 18.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control

 Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control

3896  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Sensory testing has been in existence ever since man started to use his senses to judge the quality and safety of drinking water and foodstuffs. To some extent, sensory scien- tists have perpetuated this fear by failing to recognize the industrial con- straints to implementing sensory testing procedures.
Autor:
Nakladatel: Aspen Publishers Inc.,U.S.
ISBN: 9780834216426
Rok vydání: 2000
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 210
Mohlo by se vám také líbit..