The Cambridge History of the Book in Britain
4726 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This is the first, and the only, comprehensive history of the book in England and Wales from the Norman Conquest until c.1400. This volume analyses the manuscript book from a wide variety of angles: manufacture (including decoration), function, readership, and contents. It includes a full bibliography and 80 plates.
| Nakladatel: | Cambridge University Press |
| ISBN: | 9780521782180 |
| Rok vydání: | 2008 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 722 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Celoroční plánovací kuchařka
Kamila Procházková
-
Naše hustý kaše
David Borozidis, Jana a Emílie Borozidu
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Kid´s Box 1 Updated 2nd Edition: Pres...
Caroline Nixon, Michael Tomlinson
-
Professional English in Use Medicine
Glendinning Eric H.
-
More! Level 3 Workbook with Audio CD ...
Puchta Herbert, Stranks Jeff,
-
English Vocabulary in Use Pre-interme...
Stuart Redman
