Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Učíme ekonomii 90 let

Učíme ekonomii 90 let
9 %

388  Kč 425 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kolektiv autorů v knize společně hledá odpověď na dvě klíčové otázky: do jaké míry lze v ekonomickém vzdělávání uplynulých devadesáti let mluvit o kontinuitě, či diskontinuitě – ať už institucí, osobností, myšlenek, organizace, nebo obsahu výuky, a do jaké míry jsme v průběhu těchto devadesáti let byli svědky politizace ekonomie. Odpovědi na tyto dvě otázky byly formulovány na jedné straně skrze popis vývoje Vysoké školy obchodní v meziválečném období, skrze popis vývoje jejich institucionálních nástupkyň a konkurentek v době po druhé světové válce a konečně také skrze popis vývoje Vysoké školy ekonomické v období reálného socialismu. S nezbytnými přesahy do předcházejících let i do naší současnosti. Na straně druhé se předmětem analýzy staly myšlenkové koncepty osobností, které podobu ekonomické vědy a výuky ekonomie v Česku (Československu) v uplynulých devadesáti letech nejvíce ovlivnily.
Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7357-641-7
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 284
Zařazení: Praha (Česko) 20.-21. stol. ekonomie studium a výuka kolektivní monografie Vysoká škola věd hospodářských v vysoké ekonomické školy
Mohlo by se vám také líbit..