Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jak selhávají trhy

Jak selhávají trhy
11 %

402  Kč 450 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Půl století rozvíjejí ekonomové po celém světě elegantní teorie o tom, jak trhy usnadňují inovace, jak vytvářejí bohatství a jak efektivně alokují zdroje, které má společnost k dispozici. Co se ale stane, když trhy selhávají? Když nás zavádějí až k bublinám na trhu s cennými papíry, ke křiklavým nerovnostem, ke znečištěným řekám nebo k úvěrovým krizím? V knize Jak selhávají trhy (How Markets Fail) americký publicista John Cassidy popisuje stoupající vliv „utopické ekonomie“ – myšlení, které je slepé k tomu, jak jednají skuteční lidé, a které popírá existenci spousty způsobů, jimiž může neregulovaný volný trh vyvolat katastrofu. Cassidy kombinuje reportážní postupy založené na faktech a srozumitelné vysvětlování ekonomických teorií, aby upozornil na to, že za současné ekonomické krize je úporné setrvávání na starých ortodoxních „pravdách“ nejen pošetilé –, ale vysloveně nebezpečné.
Autor:
Nakladatel: Academia
ISBN: 978-80-200-2100-7
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 424
Zařazení: studie ekonomické teorie liberalismus hospodářská politika finanční trhy tržní ekonomika finanční krize ekonomická regulace
Mohlo by se vám také líbit..