Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Proč právě Zeman?

Proč právě Zeman?
34 %

164  Kč 249 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Zákulisní drama voleb, alchymie volebních průzkumů. Fakta, čísla, postřehy o největším politickém dramatu od listopadu 89 Unikátní fotografická příloha a komentované výsledky průzkumů Mediální podpora MFDnes Známý sociolog a výzkumník, šéf agentury ppm factum spojil své síly s novinářem Martinem Komárkem, aby napsali knihu, která vás překvapí svou dramatičností. Jan Herzmann dodával výsledky volebních průzkumů řadě kandidátů a byl tak už od počátku roku 2012v kontaktu s nimi osobně i s jejich týmy. Díky tomu se v knize dozvíme mnoho dosud nezveřejněných faktů například o jednání mezi týmy Jana Fischera a Jana Švejnara nebo o tom, jaké informace ve finále hledaly týmy Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga. Martin Komárek, komentátor MF Dnes, zase po celou dobu sledoval, glosoval a analyzoval chování i šance všech kandidátů. Přímá prezidentská volba je v jeho podání nebývalým dramatem, příběhem vzestupů a pádů, zklamání i nadějí až do poslední chvíle. Autoři zvolili objektivní přístup oproštěný od osobních preferencí, které však zároveň nepopírají. Po přečtení knihy budete vědět: -Jak to vypadalo ve volebních štábech. -Proč jsou průzkumy veřejného mínění tak důležité a jak se k nim stavěli jednotliví kandidáti. -Které zajímavé maličkosti ovlivnily konečné výsledky voleb. -Jestli se Karlu Schwarzenbergovi podařilo postavit logiku průzkumů na hlavu a proč na Miloše Zemana nestačil. -A samozřejmě i to, proč se Miloš Zeman nakonec stal prezidentem. Ryzí skutečnost napínavější než thriller!
Autor:
Nakladatel: Práh
ISBN: 978-80-7252-419-8
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 184
Zařazení: literatura faktu 21. stol. volební chování prezidentské volby prezidentští kandidáti 21. století přímá volba prezidenta volební výzkum
Mohlo by se vám také líbit..