Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Finanční gramotnost Výpočty v Excelu

Finanční gramotnost Výpočty v Excelu
10 %

525  Kč 585 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Rozvoj tržního hospodářství v naší republice vytvořil nové ekonomické podmínky pro všechny občany, kteří na to nejsou bohužel dostatečně připraveni. Projevuje se to především na nevhodném způsobu hospodaření s penězi. Alarmující je velice nízká úroveň znalostí v oblasti finanční gramotnosti (FG). Předkládaná publikace je zaměřena na nejširší veřejnost s cílem přispět ke zvýšení celkové FG.

Kniha Finanční gramotnost – Výpočty v Excelu by měla plnit funkci jakési příručky, pomocníka, ale i cenného zdroje nových informací pro aplikaci tabulkového kalkulátoru MS Office Excel do výpočtů týkajících se FG. Čtenář získá přehled o širokém použití již zmíněného nástroje při sestavování a provádění celé řady výpočtů a šetření. Kniha ukazuje, že k jeho aplikaci do praxe není potřeba žádných složitých znalostí a že má i celou řadu nesporných výhod.

Hlavní pozornost je věnována výpočtům z oblasti finančních a bankovních transakcí. Postupně jsou vysvětlovány pojmy jako rodinný rozpočet, roční procentní sazba nákladů (RPSN), úrokové procento, způsoby úročení, doba splatnosti a frekvence úročení. Výsledky řešení a jejich souhrny jsou provedeny v tabulkách a doplňující informace pak přinášejí jednotlivé přílohy.

Autora vedla k napsání snaha přiblížit a zjednodušit poznání výhod tabulkového kalkulátoru MS Excel v oblasti FG, pomoci jim řešit problémy s financemi a vybavit je potřebnými vědomostmi pro zodpovědné finanční rozhodování.

Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7478-483-5
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 372
Zařazení: příručky osobní finance Microsoft Excel finanční gramotnost
Mohlo by se vám také líbit..