Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mezinárodní ekonomické vztahy

Mezinárodní ekonomické vztahy

462  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace předkládá čtenáři soubor materiálů se zaměřením na mezinárodní obchod, světovou ekonomiku, peněžní ekonomii a bankovnictví, teritoriální studia, ekonomiku a management, mezinárodní podnikání, hospodářskou politiku apod. Text knihy je rozdělen do tří částí. V první části začíná výklad teoriemi mezinárodního obchodu od nejstarších (merkantilismus) přes klasickou a neoklasickou teorii až po vybrané alternativní teorie s vazbou na mezinárodní obchod. Ve druhé části se autoři zaměřili na mezinárodní pohyb kapitálu, na teoretický výklad měnového kurzu a vývoj mezinárodních měnových systémů v historickém kontextu. Poslední, třetí část knihy popisuje vazby mezi zahraničně-ekonomickými vztahy a národní ekonomikou. Výklad končí porovnáním konkurenceschopnosti České republiky s ostatními členskými zeměmi Evropské unie.
Autor:
Nakladatel: Aleš Čenek,s.r.o.
ISBN: 978-80-7380-191-5
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 384
Zařazení: Česko učebnice vysokých škol zahraniční obchod mezinárodní hospodářské vztahy mezinárodní obchod mezinárodní finance
Mohlo by se vám také líbit..