Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rodinné finance

Rodinné finance

688  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Oblast osobních financí je dnes poměrně složitá. Střetává se zde řada oborů – ekonomie, matematika, psychologie, sociologie, právo i další vědní disciplíny. Hlavní náplní osobních financí již není nalézt vhodné využití pro přebytky v hospodaření a pro jejich investování, ale snaha optimalizovat vztah mezi získanými prostředky (vydělanými penězi) a jejich spotřebou – maximalizovat úspory. Primární není jak investovat, ale jak vytvořit co největší prostředky pro investování. Učebnice je rozčleněna do osmi kapitol: Kde se bere bohatství, Limity lidského chování, Rizika – fenomén naší doby, Životní prostředí bohatství – trhy a daně, Investice a spoření, Pojištění, Specifická otázka bydlení, Zadlužování, půjčování, osobní bankrot a exekuce. Čtenář získá nejen přehled o základních finančních instrumentech, ale také o problémech a nebezpečích, s nimiž se bude muset v praxi vypořádat. K vysvětlení problémů autor často používá historických paralel. Výklad je zasazen do celkového makroekonomického kontextu.
Nakladatel: Nakladatelství C.H.Beck-CZ
ISBN: 978-80-7400-199-4
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 748
Zařazení: monografie bohatství osobní finance finance hospodářská krize finanční rizika 2001-2010 finanční krize zadluženost
Mohlo by se vám také líbit..