Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Superfreakonomics skrytá ekonomie všeho

Superfreakonomics skrytá ekonomie všeho

359  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Po čtyřech letech od vydání veleúspěšného titulu Freakonomics – Potrhlá ekonomie (česky vyšlo pod zavádějícím názvem Špekonomie) se ekonom Steven D. Levitt a žurnalista Stephen J. Dubner vrátili navazující knihou Superfreakonomics – Skrytá ekonomie všeho. Autoři se v této knize nespokojují s originální aplikací mikroekonomicko-psychologické analýzy na řadu dalších aktuálních nebo nedávných jevů a událostí, ale míří dál. Ukazují, jak lze některé zásadní problémy světa včetně například globálního oteplování eliminovat bez vynaložení obrovských nákladů jednoduše tím, že se spolehneme na tvůrčí myšlení a inovační schopnosti lidí. V Superfreakonomics se dozvíme odpovědi na zdánlivě výstřední až neslušné otázky typu „proč by si měli sebevražední atentátníci kupovat životní pojistky“, „co mají společného hurikány s infarkty a úmrtími na dálnicích“, „jaký vliv na kriminalitu má televize“ nebo „proč odjet autem z pátečního večírku bývá méně nebezpečné než jít domů pěšky“.
Autor:
Nakladatel: Dokořán, s.r.o.
ISBN: 978-80-7363-327-1
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 256
Zařazení: monografie globální problémy sociální problémy ekonomická psychologie ekonomické chování ekonomická sociologie
Mohlo by se vám také líbit..