Dictionary of Food Science and Nutrition
297 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Containing over 6,000 terms covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation and cooking, hygiene, health and safety, commercial food production, labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear, informative and up-to-date terms relating to all aspects of food science and nutrition.
Nakladatel: | Bloomsbury Publishing PLC |
ISBN: | 9780713677843 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 288 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Velká obrazová encyklopedie Svět zvířat
-
Nože
Igor Skrylev
-
Encyklopedie válečných lodí
Robert Jackson
-
Japonsko-český slovník
Ivan Krouský
-
Velký anglicko-český a česko-anglický...
Josef Fronek
-
Náboje do ručních palných zbraní
Jindřich Hýkel
-
Velká kniha českých pranostik
Adéla Müllerová
-
Slovník cizích slov
Lumír Klimeš
-
Nová encyklopedie českého a moravskéh...
Vilém Kraus; Bohumil Vurm
-
The Arden Dictionary of Shakespeare Q...
William Shakespeare
-
The 12 Volt Bible for Boats
Brotherton, Miner K.; Sherman, Ed
-
Dictionary of Media and Communicatio...
Watson, James
-
The Bloomsbury Encyclopedia of Utilit...