Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Encyclopedia of Pasta

 Encyclopedia of Pasta
5 %

990  Kč 1 046 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This book provides a history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known.
Autor:
Nakladatel: University of California Press
ISBN: 9780520255227
Rok vydání: 2009
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 400
Mohlo by se vám také líbit..